Terug in NL

Na n goede vlucht inmiddels veilig "thuis" bij pap en mam in NL. Nog wat onwennig, voel me net alsof ik hier voor een korte vakantie ben en snel weer terug ga... Besef nog niet echt dat mn werk bij MoP er echt op zit.

Afscheid van de kids was rustig en gelukkig niet dramatisch. Hier en daar werd een traantje weggepinkt maar de meeste kids gaven een knuffel, zwaaiden nog eens en gingen gewoon verder met leven... Zo doen ze dat en eigenlijk is dat nog helemaal zo gek nog niet.

Ga nu een onzekere tijd tegemoed, nog geen idee wat er op mijn pad gaat komen. Dat ik terug ga naar Afrika weet ik zeker, hoe, wat en wanneer nog niet. Mijn hart ligt daar, bij het land, de kinderen en een fantastische man.

Toch ga ik ook proberen om van alle goede dingen hier in Nederland te genieten; mijn familie, lieve vriendinnen, baby van Marleen en nog een heleboel meer.

Iedereen bedankt voor het trouw lezen van mijn weblog en het schrijven van zoveel lieve reacties!!! Ik houd jullie op de hoogte van eventuele vervolg plannen.

Mijn nieuwe telefoonnr is: 0644563185

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

takkie

Welcome Home...
En welke man......wat heb ik nu weer gemist!!
Geniet van de kaas, klompen,NS (die niet rijdt),koud weer etc etc alles wat thuis zo mooi maakt
x

José

Lieve Wilma,

Ontzettend veel bewondering heb ik voor je, voor de manier hoe jij je hebt ingezet voor deze lieve mensen in Afrika!!! Het verbaast mij daarom ook niets dat je hart daar ligt en je hoe dan ook terug gaat. Geniet lekker van je familie, doe ze de groeten van mij! Is er al een baby dan bij je zus? Ik bel je van de week!

Liefs José

Amber en Pieter

Lieve Wilma, we hebben ontzettend genoten van je verhalen, je hebt een geweldige prestatie neergezet bij MOP en begrijpelijk dat je hart daar ligt :) !! Heel veel geluk, plezier en gezondheid en je nieuwe uitdaging komt snel weer op je pad. dikke zoen, Amber & Pieter

Josje

Hee Meis,

Wat een dappere stap heb je weer gemaakt. Terug met al je ervaringen in Nederland.
Nu tijd om even op adem te komen en van alles om je heen te genieten.
En natuurlijk je weg in de toekomst uit te stippelen die ongetwijfeld weer veel moois met zich mee zal brengen!

Zet 'm op lieverd!

Kus Josje

Ps. Als je eenmaal gesetteld bent moeten wij maar eens een avondje bij gaan kletsen:)

Jolyne

Hoi Wilma,

Welkom thuis!
Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier je verhalen gevolgd.
Succes met het wennen weer hier in NL.
Groetjes Jolyne

Anneloes

Hé meid,
Wat heb ik een respect voor je wat je daar 2,5 jaar allemaal hebt gedaan en hebt betekend voor de kids en de mensen... diepe bewondering en een groot voorbeeld!!
Sterkte met settelen in Nederland, dat zal nog best lastig worden maar onthoud dat er ontzettend veel mensen hier in dit koude landje blij zijn dat je weer heerlijk om ze heen bent!
We houden contact! Ik zal je weblogverhalen en prachtige foto's missen!
Liefs,
Anneloes

kees en sjanie

WELKOM THUIS WILMA

Tegelwijsheid:" Van het concert des levens krijgt niemand een program."
Dikke knuf

Brie

Ha buuffie,
Dat verklaart waarom mijn sms niet aankwam, ander nummer :)
Ik heb lekker weer een paar dagen op school gewerkt, zo leuk!
Die fantastische man van jou durft zelfs met Air Afriqiyah te vliegen om jou op te zoeken, vroeg vandaag om mijn ervaring met de maatschappij :)
Hou je haaks buuffie, veel succes met solliciteren and we shall meet again soon. Zowel in NL als in ZA, gok ik. Neverending story.

Nu koffie drinken met Nicola (some things never change :)
xxx
Brie.

Jolien

Welkom terug Wilma! Succes nog! x

Wilma van Wijngaarden

Name: Wilma van Wijngaarden
Leeftijd: 36