Afscheidsfeestje

Foto's van een heel geslaagd afscheidsfeestje afgelopen dinsdag. Het zit er bijna op... besef het nog niet helemaal, ben druk met inpakken en afronden. Net Sasha weg gebracht naar collega Pauline, ze heeft daar een heel fijn plekje gevonden.

Morgen rond 4 uur vliegen we en zaterdag om 09:30 komen we aan op Schiphol...

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

takkie

goed vlucht terug....
Zie je in FEB !
Lekker sushi........

Nikki

Lieve Wilma, wat zijn de kids ongelofelijk aan het genieten, al die blije koppies! Fijn dat je zo'n positief afscheidsfeestje gehad hebt! Heel veel sterkte met het 'echte' afscheid... moet niet makkelijk zijn al die schatjes waar je zo om geeft achter te laten. Ik ben onwijs trots op je, wat heb jij ontzettend goed werk verricht de afgelopen jaren. Zonder jou was MOP niet zo gegroeid als nu het geval is. Heel veel succes met je terug vlucht & het weer 'wennen/inburgeren' in Nederland.

liefs Nikki

Tabitha

Hoi Wilma,

En toen zat het erop. Beseffen gebeurt vast pas in Nederland.
Als je hoofd er naar staat moet je maar een keer bellen. Gaan we wat drinken.

Tabitha

José

Lieve Wilma,

Dat moet een leuk feest geweest zijn, dat is duidelijk te zien op de foto's!!
Sterkte met het afscheid, je zal enorm gemist worden denk ik!!
Goeie vlucht terug naar NED en tot gauw.

Liefs José

Elma

Lieve Wilma,
Wat heb jij de afgelopen jaren goed werk verricht op MoP. Respect! Heel veel succes en sterkte met het echte afscheid, wat zal dat moeilijk zijn... Ik hoop dat je in NL op den duur weer je plekje kunt vinden.
Ik heb altijd met veel plezier je verhalen gevolgd!
Liefs van Elma

Evelyne Pontier

Lieve Wilma,
Wat zul jij dit alles gaan missen, wat zal de overgang groot zijn, wat zal ik jouw berichten en foto's gaan missen. Prachtig werk heb je daar gedaan hetgeen niet licht vergeten zal worden. Ik wens je heel veel sterkte bij het acclimatiseren in ons koude land, Hoop wel dat je ons nog af en toe op de hoogte houdt van alles waar je mee bezig bent. Groet,
Evelyne

kees en sjanie

Lieve Wilma
Wat een leuk feest met de kids.
Het is op dit moment : lach nu, huil later.
Gelukkig ga je niet alleen terug naar NL.
Goede reis met je Pa en Mar.

Liefs en sterkte met alles
Dikke Knuf

Vanesje

liefje ik wens je en hele fijne vlucht en heel veel sterkte met afscheid nemen....schatje je hebt het zo goed gedaan die 2,5 jaar, je ziel en energie in die kids gestopt.... ik ben super trots op je! Dit heb je toch maar even gedaan! we spreken snel in nl af. dikke knuffel kus

eveline zonneveld

Lieve Wilma,

Je leeft maar één keer. Laat je ratio je niet van de wijs brengen, maar volg je hart!!
Veel liefs en wijsheid wens ik je.
Eveline.

Doety

Sterkte, lieve Wilma. Wat hebben wij ongelooflijk veel bewondering voor je. Met heel veel plezier hebben we je de afgelopen 2 en een half jaar gevolgd. Nogmaals respect en een diepe, diepe buiging. We hopen dat je je in Amsterdam weer thuis gaat voelen. Wat ons betreft hou je dan ook een weblog bij en laat je ons ook genieten van prachtige Nederlandse foto's.

Een goede reis en sterkte, meisje!

Liefs,
Doety

Gerdy ter Denge

Lieve Wilma
wat heb je enorm veel gedaan en voor elkaar gekregen bij MOP. Iedere keer stond ik weer verbaasd te kijken wat je nu weer had gedaan. Er is zoveel gebeurt en veranderd in die 21/2 jaar . Maar wat heb je er ook genoten, moeten knokken , verdriet gehad . A life time. Heel veel succes en geluk bij je terugkomen naar Nederland. Geniet van alles en neem de tijd om weer te wennen,. Hoor of zie ik nog eens wat van je?
groetjes, Gerdy

Wilma van Wijngaarden

Name: Wilma van Wijngaarden
Leeftijd: 36