Nieuwe aanwinsten

We hebben weer 2 nieuwe aanwinsten bij MoP, Samgelo (foto 3) en Nokubonga (foto 1). N. nog maar 3 maanden out en piepklein, achter gelaten door haar moeder. S. is het broertje van Andy en afgelopen weekend door hun zwaar alcohol verslaafde moeder en de politie bij ons gedropt.

We weten nog niet of en hoe lang ze hier blijven maar ze worden op dit moment gelukkig goed verzorgd en worden door alle moeders, vrijwilligers en kinderen flink geknuffeld!

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Jose Donatz

Hoi Wilma,
Wat een schatjes!! Erg om zo jong achtergelaten te worden! Weet Andy dat dit zijn broertje is? Gelukkig zullen ze bij jullie veel liefde en aandacht krijgen! Het loopt aardig vol bij MoP geloof ik.

Veel liefs Jose

Jan den Butter

Beste Wilma,
Zojuist heb ik je vader een goede reis toegewenst. Hij verwacht in de komende weken het kippenhok te moeten schoonmaken; de lessen die je moeder zou geven op naaigebied gaan hem helaas niet lukken. Ik stel voor dat hij voor de verschoning van deze 2 achtergelaten kinderen op zich neemt.

Ik wil jou en je vader een hart onder de riem steken en jullie veel zegen toewensen en toebidden in dit helaas zo broodnodige werk.

Jan den Butter (collega bij Leo, je vader)

Jenny

Lieve Wilma!!

Wat heb je toch goed werk gedaan lieve schat!!

Erg om die kleine kindertjes zo achter te moeten laten!!

Ik wens jou met je vader en tante Mar een fijn verblijf en goede
terugreis naar Nederland!!

Veel liefs,
Jenny x

Jessalyn

Ab fab my goldoy man.

Wilma van Wijngaarden

Name: Wilma van Wijngaarden
Leeftijd: 36